Anatomi og fysiologi 200 lektioner.

Faget hvor du lærer om den sunde krops opbygning og funktion. Pris kr. 5.995,- (100 % e-learning).

Køb Anatomi og Fysiologi, 200 lekt. her >>

Anatomi undervisning

Du får tilsendt brugernavn og password i løbet af et par dage. Din adgang til e-learn platformen varer 12 mdr.

Du starter ud med en adgang til modul 1, 2 og 3 svarende til bøgerne "Kroppens opbygning og funktion" og "Anatomi og fysiologi, på en anden måde - bind 1" (Vare nr. A1 + A2).

Når du har gennemgået de første 3 moduler får du tilsendt en midtvejsprøve. Du laver testen der hjemme og returnere opgaven til Kjeld Bruun-Jensen. Herefter har du adgang til en vejledning over tlf. eller mail med Kjeld Bruun-Jensen, hvor i diskuterer prøvens resultat. Det vil typisk ske efter ca. 4 måneders studier.

Derefter åbnes din adgang til modul 4, 5, 6 og 7. Disse 4 moduler, der svarer til ""Anatomi og fysiologi, på en anden måde - bind 2", vil typisk kunne gennemgås på 5-6 måneder. MEN det er selvfølgelig dig der bestemmer tempoet indenfor de 12 måneder din adgang er åben. Hvis det bliver nødvendigt, kan du forlænge din adgang i 3 måneder for kr. 1799,-

E-learn platformen er testet af et "brugerpanel" på 10 studerende. De studerende beskriver materialet som værende seriøst, flot og af høj kvalitet.
Pensum afgrænses af de kendte bøger "Anatomi og Fysiologi, på en anden måde" af Kjeld Bruun-Jensen. Faget lever op til RAB-reglerne (Registreret Alternativ Behandler).

"Anatomi-Overblik" (varenr. E1 uden bog) er inkluderet i prisen på de 5.995 kr. "Anatomi-Overblik" hjælper dig i gang og giver et samlet overblik over faget inden du går i dybden med de egentlige pensum bøger.

Bøgerne skal du købe ved siden af. De pensumrelevante bøger har varenr. A1, A2, A3 og A4 i shoppen på www.pons.dk

Markedets måske mest visuelle e-learn tilbud med masser af dansksprogede videoer og næsten 1000 interaktive dias med billeder og lyd. Desuden interaktive tests efter hvert emne og hele pensum som lydfiler. Du har kontakt med underviser undervejs, og underviser er forfatteren selv - nemlig Kjeld Bruun-Jensen læge, ph.d. – der også er uddannet FDZ-Zoneterapeut og Akupunktør. 

Vi producerer alt materialet til de 200 lektioner selv. Svarende til pensum benytter vi ikke eksternt materiale. Eksternt materiale - som man kan Google sig til, eller finde på dr.dk eller YouTube mm., er udmærket som supplerende materiale. Men da pensum, lærebøger og e-learn platform skal stemme overens, har vi valgt at lave alt selv. Vi benytter masser af anatomiske modeller i vores videoer samt professionelle illustrationer i vores interaktive dias.

De interaktive tests trækker på en kæmpe opgavebank, der også anvendes som udgangspunkt når vi tilrettelægger eksamen.

Vi holder eksamen flere gange om året. Eksamen koster 800 kr. og eksamensopgaven rettes af ekstern uvildig censor. Eksamen foregår ved fysisk fremmøde hos BIOPRAKTIK - Skolen hos Pons i Ringe på Midtfyn.

Eksamen består i 60 Multiple Choice/afkrydsningsopgaver + 2 formuleringsopgaver. Afkrydsningsopgaver vægter 60 point og formuleringsopgaver samlet 15 point. Du skal have 60 % rigtige, dvs. 45 point, for at bestå.

Billed-Kjeld-Bruun-Jensen-72dpi

Det er en stor beslutning at vælge uddannelse. Det er derfor naturligt, at du kan være usikker og derfor har masser af spørgsmål. Du er derfor altid velkommen til at ringe på 88188818 for yderlig information. 

Med venlige hilsner
Kjeld

Kjeld Bruun-Jensen læge, ph.d.
-Uddannet FDZ-Zoneterapeut
-Akupunktør fra Shanghai International
 Acupunture Training Centre